Categories
Nieuws

Meer aandacht voor logo design van RC fabrikanten

Het logo design van fabrikanten van radiografisch bestuurbare vliegtuigen wordt steeds belangrijker. Om zich te onderscheiden van hun concurrenten wordt er steeds meer aandacht geschonken aan de uitstraling en merkbekendheid onder de mogelijke afnemers. Hoewel de productie en verkoop van afstandbestuurbare voertuigen ondanks de wereldwijde financiele krisis behoorlijk is, wil men een mogelijk terugloop van de afzet hierdoor voor proberen te blijven. RC is en blijft een populaire hobby, sport of vorm van speels vermaak, afhankelijk van de producten die men gebruikt. Om meer vorm te geven aan de tijdsgeest van het gebruik van radiografisch bestuurbare voertuigen, willen de makers met hun tijd meegaan en kiezen voor een modernere uitstraling. Vooral de Japanse fabrikanten beginnen meer en meer aandacht te schenken aan de ontwikkeling van een goed logo.