Categories
Nieuws

Prijsvraag Radiografisch bestuurbare auto

Op woensdag 22 september hebben bestuurders van de gemeente Woerden en Montfoort, Rijkswaterstaat en de Provincie Utrecht officieel de verbeterde toerit geopend naar de A12 bij Woerden.
Deze reconstructie die nu gereed is, is gerealiseerd in het kader van het project met de welluidende naam A12 – BRAVO.
Reden voor een feestje. Naast een officieel moment voor bestuurders en genodigden, waren er daarom ook feestelijke acties voor de toekomstige gebruikers, de automobilisten, en de inwoners van Woerden. ‘s ochtends vroeg, tussen 08.00 en 10.00 uur, werd er bij de BP-tankstations aan beide zijden van de Europabaan, koffie en een croissantje uitgedeeld. Elke automobilist ook nog eens kreeg daarbij een leuke attentie
Ook op de weekmarkt in Woerden werd er aandacht aan de opening besteed. Inwoners en bezoekers kregen ook een leuke attentie bij de A12 BRAVO informatiekraam op het Kerkplein. Ook kon men daar meedoen met een prijsvraag. Bij deze prijsvraag wasj elke 20 minuten een radiografisch bestuurbare auto te winnen.