Categories
Nieuws

RC Webshops gaan met hun tijd mee

Leads genereren doen RC webshops vaker en vaker via affiliate marketing programma’s op internet. Via online marketing worden bezoekers die op zoek zijn naar radiografisch bestuurbaar materiaal, naar de betreffende webshop geleid. Werd 10 jaar geleden radiografische modelbouw nog in de afgelegen hobby en speciaalzaak gekocht, tegenwoordig is alles op internet vindbaar en verkrijgbaar. En natuurlijk wordt alles ook nog eens thuisbezorgd. Radiografisch speelgoed en modelbouw verkoop is ontegenzeggelijk met haar tijd meegegaan. Deze verandering van marketing strategie past uiteraard in het huidige tijdsbeeld. Meer en meer consumenten nemen producten en diensten af op het internet, in plaats van in in een pand gelegen winkel. Een mooi voorbeeld hiervan is het aantal vakantie boekingen die online worden gerealiseerd. Ook oriënteren veel potentiële kopers zich meer en meer op internet alvorens over te gaan tot een daadwerkelijke aanschaf.