Categories

Tijdschriften en Magazines

Er zijn een aantal tijdschriften en magazines die leuk en interessant zijn voor de fans van radiografische modelbouw voertuigen. Hieronder vindt u een overzicht van deze tijdschriften:

Modelbouw Magazine
ModelbouwMagazine is een Nederlands/Belgisch tijdschrift over RC en modelbouw. In het magazine staan tips en handigheden, maar ook speciale onderwerpen, zoals een verslag van een museumbezoek of een interview met een topmodelbouwer. Welke nieuwe producten worden er uitgebracht door de fabrikanten en leveranciers? Tevens vele bouwverslagen van kits en aandacht voor de verschillende gradaties modelbouwers; van beginner tot gevorderde dus! De categorieën radiografisch bestuurbare producten die worden behandeld zijn: figuren, auto’s (zowel personenauto’s als truck) , treinen en wagons, science fiction, vliegtuigen (militair en civiel), legervoertuigen, motoren en schepen. Meer informatie vind u op Modelbouwmagazine.nl.

M-auto Magazine
In het tijdschrift M-auto Magazine vind je veel informatie over radiografisch bestuurbare artikelen. Testverslagen van producten, nieuws uit de branche, informatie over de techniek, achtergrondinformatie over modelbouw en meer. Ook is er aandacht voor zogenaamde “How-To’s” om bijvoorbeeld je auto of vliegtuig beter af te stellen. Of een nieuwe body voor je boot of auto te maken. M-auto organiseert ook de M Wintercup, waarbij op diverse indoor locaties in Nederland en België wordt gereden. Voor meer informatie, ga naar de website van M-auto.

Fine Scale Modeler
Dit Modelbouw magazine biedt een breed scala van informatie over het bouwen van realistische en nauwkeurige bouwmodellen. Het tijdschrift bevat tips voor je eigen nieuwe projecten. En over technieken voor modellen voor bijvoorbeeld radiografisch bestuurbare vliegtuigen, legervoertuigen, auto’s, boten, en ruimtevaartuigen. En daarnaast nog over de nieuwste Historische modellen en dioramas.

R/C Car Magazine
Het tijdschrift R/C Car van Torque is voor de echte radiografische bestuurbare auto fanatiekelingen. Erkende experts uit de praktijk schrijven artikelen over het gebruik van radiografische apparatuur en speelgoed. Er wordt veel informatie gegeven, en reviews geschreven over de nieuwste producten in de markt, over materiaal en uitbreidingsonderdelen. Ook wordt geschreven over Race evenementen, bijeenkomsten etc.

Terug naar de homepage

16 replies on “Tijdschriften en Magazines”